Cserét kérj a chatben! Bárkit kiteszünk.

Children

Bannerek, buttonok, ikonok

Viszonylag korlátlan tárhely
Szabad ikonok száma: 9

 
Actors
Indulás: 2015-08-20
 

Rendelj fordítást!

Próba jelleggel elindítjuk az oldalon dalkérést. Alább, hozzászólásban lehetőségetek van fordítást kérni tőlünk. Írjátok le, melyik vocaloid dalt szeretnétek olvasni magyarul (lehetőleg mellénkeljetek hozzá youtube vagy niconico linket), és ha valamelyikünknek épp van ideje, energiája és kedve, akkor lefordítjuk nektek japánról magyarra (adott esetben még a videóra is ráégetjük a fordítást).
A dalkérés regisztrációhoz kötött, de ingyenes, épp ezért nem vállalunk garanciát arra, hogy minden kért dalt lefordítunk. Ha elvállaljuk egy dal fordítását, akkor egy-két héten belül igyekszünk elkészíteni. Emberi mivoltunkból adódóan nekünk sincs mindig kedvünk vagy időnk fordítani a szabadidőnkben, szóval legyetek türelmesek és elnézőek; ki tudja, talán az általatok kért dal pont meghozza a kedvünket egy jó kis fordításhoz. :)

Akik a fordítást végzik:

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2015.10.25. 08:00
Gwide-kun

Sziasztok!

Itt tudtok dalfordítást kérni tőlünk. Kizárólag vocaloid dalok fordítását vállaljuk! Nincs más dolgotok, mint leírni
- az előadó nevét (melyik vocaloid vagy utaite)
- a dal címét
- lehetőség szerint mellékelj youtube/niconico linket is!

Nem minden dalt fogunk tudni elvállalni, de ha valamelyikünk elvállalja, hogy lefordítja a kért dalt, akkor itt fogunk visszajelezni nektek, és egy-két héten belül megkapjátok a fordítást.

Üdvözlettel,
A szerkesztők

 

(c)Az információk nagy része innen: http, illetve a saját fejünkből származik, az anime és a dalok alapján. A fordítások mind saját szerzemények! A képeket a google és a tumblr keresőmotorjain keresztül szereztük be. Az anime, a dalok készítőihez jogilag semmi közünk!


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!