Cserét kérj a chatben! Bárkit kiteszünk.

Children

Bannerek, buttonok, ikonok

Viszonylag korlátlan tárhely
Szabad ikonok száma: 9

 
Actors
Indulás: 2015-08-20
 

Az anime

A Kagerou Project cselekményszálán alapuló, 12 részes anime a Mekakucity Actors címet kapta. Olyan nagy nevek rendezték, mint Yase Yuuki vagy Shinbo Akiyuki, aki például a Yu Yu Hakusho-ban is közreműködött. A forgatókönyvben és a zenében Jin, a Kagerou Project producere segédkezett. Az első epizód 2014. április 12-én jelent meg. Az anime nagyban eltér a manga és a regény cselekményétől, illetve a grafika is más, mint amit a daloknál megszokhattunk, kivéve az ending esetében, amit Shidu rajzolt és Lia énekelt fel, a címe pedig "Days". Az opening a "Daze" nevet kapta és MARiA adta elő, akitől például Ayano dalát hallhattuk a CD-n. Az anime grafikájáért a SHAFT stúdió volt felelős, és igazán egyedit alkottak. Több jellegzetességet is megfigyelhetünk: jellemző a karakterek kitekeredett, csavart testtartása, valamint hogy minden főszereplőnek más-más jellegzetes színe van. Például Shintaro a piros, Ene a kék, Momo a narancssárga... A környezet- és háttérkidolgozás meglepően sivár olyan értelemben, hogy gyakran játszódnak az események elnagyolt, kihalt helyszíneken, a tömegjeleneteknél pedig a tömeg nincs rendesen kidolgozva, szürkék.
Az anime megjelenése vegyes visszhangot váltott ki, vannak, akik a szezon legrosszabbjaként értékelték, vannak viszont olyanok is, akik a legjobbjaként. Abban viszont mindkét tábor egyet ért, hogy az anime legkiemelkedőbb része a grafika mellett a zene.
Az epizodikus történetvezetés miatt nehéz megmondani, ki az anime igazi főszereplője. Minden epizód a maga cselekményét meséli el, gyakran nincs semmiféle kapocs köztük. Az anime mély útvesztőbe visz, amiből csak lassan bogozza ki magát az ember. Az első pár részben a hivatásos NEET, Shintarou életébe nyerhetünk betekintést, aki úgy tűnik, elfelejtett valami fontosat azalatt a két év alatt, míg elzárta magát a külvilágtól. Magányán csak egy számítógépes program, Ene enyhít. Shintarou úgy dönt, hosszú idő óta most először elhagyja a lakását, és ezzel elindít egy végtelen folyamatot: sorra maga köré vonzza a többi főszereplőt, és a különálló szálak a végén egybe kapcsolódnak össze, amit úgy hívnak, Mekakushi Dan.

 

(c)Az információk nagy része innen: http, illetve a saját fejünkből származik, az anime és a dalok alapján. A fordítások mind saját szerzemények! A képeket a google és a tumblr keresőmotorjain keresztül szereztük be. Az anime, a dalok készítőihez jogilag semmi közünk!


Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME