Cserét kérj a chatben! Bárkit kiteszünk.

Children

Bannerek, buttonok, ikonok

Viszonylag korlátlan tárhely
Szabad ikonok száma: 9

 
Actors
Indulás: 2015-08-20
 

Az anime

A Kagerou Project cselekményszálán alapuló, 12 részes anime a Mekakucity Actors címet kapta. Olyan nagy nevek rendezték, mint Yase Yuuki vagy Shinbo Akiyuki, aki például a Yu Yu Hakusho-ban is közreműködött. A forgatókönyvben és a zenében Jin, a Kagerou Project producere segédkezett. Az első epizód 2014. április 12-én jelent meg. Az anime nagyban eltér a manga és a regény cselekményétől, illetve a grafika is más, mint amit a daloknál megszokhattunk, kivéve az ending esetében, amit Shidu rajzolt és Lia énekelt fel, a címe pedig "Days". Az opening a "Daze" nevet kapta és MARiA adta elő, akitől például Ayano dalát hallhattuk a CD-n. Az anime grafikájáért a SHAFT stúdió volt felelős, és igazán egyedit alkottak. Több jellegzetességet is megfigyelhetünk: jellemző a karakterek kitekeredett, csavart testtartása, valamint hogy minden főszereplőnek más-más jellegzetes színe van. Például Shintaro a piros, Ene a kék, Momo a narancssárga... A környezet- és háttérkidolgozás meglepően sivár olyan értelemben, hogy gyakran játszódnak az események elnagyolt, kihalt helyszíneken, a tömegjeleneteknél pedig a tömeg nincs rendesen kidolgozva, szürkék.
Az anime megjelenése vegyes visszhangot váltott ki, vannak, akik a szezon legrosszabbjaként értékelték, vannak viszont olyanok is, akik a legjobbjaként. Abban viszont mindkét tábor egyet ért, hogy az anime legkiemelkedőbb része a grafika mellett a zene.
Az epizodikus történetvezetés miatt nehéz megmondani, ki az anime igazi főszereplője. Minden epizód a maga cselekményét meséli el, gyakran nincs semmiféle kapocs köztük. Az anime mély útvesztőbe visz, amiből csak lassan bogozza ki magát az ember. Az első pár részben a hivatásos NEET, Shintarou életébe nyerhetünk betekintést, aki úgy tűnik, elfelejtett valami fontosat azalatt a két év alatt, míg elzárta magát a külvilágtól. Magányán csak egy számítógépes program, Ene enyhít. Shintarou úgy dönt, hosszú idő óta most először elhagyja a lakását, és ezzel elindít egy végtelen folyamatot: sorra maga köré vonzza a többi főszereplőt, és a különálló szálak a végén egybe kapcsolódnak össze, amit úgy hívnak, Mekakushi Dan.

 

(c)Az információk nagy része innen: http, illetve a saját fejünkből származik, az anime és a dalok alapján. A fordítások mind saját szerzemények! A képeket a google és a tumblr keresőmotorjain keresztül szereztük be. Az anime, a dalok készítőihez jogilag semmi közünk!


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!