Cserét kérj a chatben! Bárkit kiteszünk.

Children

Bannerek, buttonok, ikonok

Viszonylag korlátlan tárhely
Szabad ikonok száma: 9

 
Actors
Indulás: 2015-08-20
 

Dalfüzér

A Kagerou Project nem más, mint vocaloid dalok csokra, amit Jin (Shizen no Teki-P) állított össze. 15 alap dalból áll, amik megjelentek egy külön CD-n utaite feldolgozásban, illetve 7 bónusz dal is szerepel benne. A legtöbb dalt IA vocaloid énekli, néhányat pedig Hatsune Miku. A dalokhoz tartozó videót legtöbbször Sidu és Wannyanpu illusztrálta, kivéve az utolsó dalt, amit Peco rajzolt, Sidu rendezésében. A projekt 2011. február 17-én indult, amikor az első dal, a Jinzou Enemy felkerült a Nico Nico Douga nevű portálra (kb. japán youtube), és 2013. szeptember 2-án ért véget a Summertime Recorddal. A történet a Mekakushi Dan életéről szól, mely olyan fiatalok titkos szervezete, akik különleges, természetfeletti erővel bírnak. Akár egy visual novelben, itt is több route figyelhető meg, jó és rossz végkimenetellel egyaránt.

Az alapcsokor: 

 1. Jinzou Enemy
 2. Mekakusi Code
 3. Kagerou Daze
 4. Headphone actor
 5. Souzou Forest
 6. Konoha no Sekai Jijou
 7. Kisaragi Attention
 8. Children Record
 9. Yobanashi Deceive
 10. Lost Time Memory
  Shin dala arról, hogyan próbálja feldolgozni Ayano halálát, két különböző végkifejletettel.
 11. Ayano no Koufuku Riron
  Ayano életét meséli el attól kezdve, hogy a szülei örökbe fogadták Kanot, Kidot és Setot.
 12. Otsukimi Recital
  Hibiya és Momo története arról, hogyan próbálja a lány felvidítani a szomorú kisfiút.
 13. Yuukei Yesterday
 14. Outer Science
 15. Summertime Record

Bónusz csokor: 

㊐Toumei Answer
㊐Ene no Dennou Kikou
㊐Gunjou Rain
㊐Shinigami Record
㊐Dead and Seek
㊐Marry no Kakuu Sekai
㊐Shounen Brave

 

(c)Az információk nagy része innen: http, illetve a saját fejünkből származik, az anime és a dalok alapján. A fordítások mind saját szerzemények! A képeket a google és a tumblr keresőmotorjain keresztül szereztük be. Az anime, a dalok készítőihez jogilag semmi közünk!


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!