Cserét kérj a chatben! Bárkit kiteszünk.

Children

Bannerek, buttonok, ikonok

Viszonylag korlátlan tárhely
Szabad ikonok száma: 9

 
Actors
Indulás: 2015-08-20
 

Alapítók

~Kagerou GP

Az oldal létrejött: 2015.08.15.
Szerkesztőanyák: Aya-chan & Shin-chan
Téma: Kagerou project, vocaloid, privát szerepjáték 
Kulcsszavak: mekakucity actors, vocaloid, szerepjáték 

~Aya-chan~

Született: 1992.11.13. (22,  skorpió)
Hobbi: Rajz, fényképezés, éneklés, kirándulás, szerepjáték
Szerepkör: Illusztrátor
Bemutatkozás: 1992 november 13-án születtem Budapesten, csillagjegyem és aszcendensem is egyaránt skorpió. Jelenleg 22 éves lány vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi karán tanultam Keleti nyelvek és kultúrák szakon, szakirányom a japán volt. A családom áll édesanyámból, a 10 éves öcsémből és a két nagyszülőmböl, illetve gyakran ide sorolom ébenfekete macskámat, Lukréciát. Ötöcskén-hatocskán Halásztelken, egy Pest megyei városban éldegélünk. Szabadidőmben legszívesebben rajzolok, szerepjátékozok, illetve nagyon szívesen fotózok is. Kedvenc állatom a vörös róka, kedvenc színem a kiwizöld. Szeretem a japán zenét - nagy kedvencem lett és marad is a vocaloidok világa - és az animéket. Volt szerencsém 2014 nyarán Japánba, Tokióba látogatni, ekkor döntöttem el, hogy mindenképpen szeretnék még azzal a közeggel, hangulattal érintkezni, ezért arra törekszem, hogy jó tolmács, fordító lehessek. Beszélek angolul és japánul, tanultam németül, kínaiul és oroszul, utóbbi három kevésbé ragadt meg, de a cirill ábécé ismerete sok másik nyelv előtt nyitja meg számomra az utat. Az a fajta lány vagyok, aki megelégszik kevesebb, de őszinte baráttal. Szeretem, ha nyüzsgés van körülöttem, szeretek mindenről tudni egy kicsit. Elég haragtartó típus vagyok, ha meg is bocsátok, nem felejtek. A barátaim sokat jelentenek nekem, ezért adok a véleményükre. Sokuk szerint egy kicsit figyelmetlen vagyok, van, aki szerint önfejűség párosul hozzá.
Ahol még megtaláljátok: SEBAJLorie-tan szekrényeChiaki-honyaku


~Shin-chan~

Született: 1993.07.23. (22,  oroszlán)
Hobbi: Alkotás, tanulás, szerepjáték
Szerepkör: Agymanó
Bemutatkozás: Keleti nyelvek és kultúrák (japán) szakos egyetemet végeztem. Szeretek új dolgokat tanulni, főként nyelveket: angol, német, japán, de érdekel a spanyol és szeretem a franciát is. Szorgalmas, maximalista és kitartó jellem vagyok, sajnos szörnyen hangulatember; a szeszélyeim, akár a hullámvasút. Fejér megyében élek, egy eldugott kis községben, ahová még a wifi is alig ér el. A szüleimnél lakom, imádok itt élni, imádom őket és az ágyamat is. Van egy bátyám, az ő ágáról pedig egy két éves unokaöcsém, aki nagyon sokat jelent nekem. Állatbarát vagyok, de jelenleg "csak" kutyáink vannak. Nagyon szélsőséges jellem vagyok, számtalan ellentétet rejtek: például a szabadidőmet legszívesebben itthon töltöm, egyedül, a gép előtt; az az igazi kikapcsolódás, ha senki sem szól hozzám és bekockulhatok kicsit a saját világomba. Ellenben szeretek a családommal lenni, szeretek kirándulni, utazni, világot látni. Sok dolgot szeretek, még több dolgot utálok: nem szeretek korán kelni és korán lefeküdni, szeretem az édességeket, a napfényt, a telet,, az esőt, szeretem a humort, a kreativitást, az alkotást, nem szeretem az ügyetlenkedést. Szeretek főzni, szeretek felnőtteset játszani. Rengeteg dologtól félek, leginkább attól, hogy egyedül maradok.
Ahol még megtaláljátok: SEBAJzsebiMao világa

 

(c)Az információk nagy része innen: http, illetve a saját fejünkből származik, az anime és a dalok alapján. A fordítások mind saját szerzemények! A képeket a google és a tumblr keresőmotorjain keresztül szereztük be. Az anime, a dalok készítőihez jogilag semmi közünk!


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!